xxx

Wie ben ik!

Ik ben Reinier! 38 jaar, getrouwd, vader, twee kinderen, liefhebber van buiten sporten en outdoor. Ik ben enthousiast om samen met jongeren 'Freedom' te beleven. 

Voor mij heeft échte vrijheid alles te te maken met een positief zelfbeeld. Is de verbinding die je met jezelf hebt liefdevol en opbouwend? JA!, mooi zo. NEE! Ook mooi.
Zodra je een positief zelfbeeld ervaart en leeft, weet je wie je bent en heb je schijt aan de mening van een ander. Dat is het moment dat je échte vrijheid beleeft. 

Is mijn zelfbeeld altijd even goed? Beleef ik altijd échte vrijheid? Nee! En juist daarom is mijn werk met jongeren en hun ouders zo tof. Want samen ontdekken we de weg naar vrijheid en gaan wie die daadwerkelijk beleven.
Ik leer net zoveel van jou als jij van mij!

Adventure is voor mij 'ontdekken', is voor mij oefenen, vallen, opstaan, vallen en weer opstaan. Als gelijke op avontuur.

Don't follow the path, make a trail! 

Kortom, welkom bij Adventure Freedom!

contact

Reviews

MBO student na het volgen van een groepstraject:
"ik heb sinds tijden weer mijn wekker gezet én ik had er zin in!"..

Directeur van basisschool De Hoeksteen:

Tijdens onze team-tweedaagse heeft Reinier een groot deel verzorgd. Met een prachtige verhaallijn en uitdagende activiteiten weet hij iedereen in no-time mee te nemen. Reinier creëert openheid, kwetsbaarheid en verbinding vanuit een oprechte betrokkenheid op de mens en door het gebruik maken van passende, activerende en uitdagende activiteiten. We hebben er als team veel aan gehad. Het geeft een mooie aanzet tot nóg meer kracht en verbinding in een al prachtige groep mensen. 

Jongere (19 jaar) na afloop van een individueel coachtraject:

Het traject met mij en Reinier heeft veel goeds opgeleverd. Ik ben er namelijk achter gekomen wie ik eigenlijk ben. En dat geeft veel zelfvertrouwen en zekerheid. Ook ben ik er achter gekomen wat voor waarde ik nou belangrijk vind in mijn werk. Zo kan ik doelgericht gaan zoeken naar de baan die bij mij past.

© Copyright Adventure Freedom